ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

نروژ: باید برای جنگ با روسیه آماده شویم

کشور‌های اروپای شمالی با اعلام نگرانی از درگیری با روسیه پس از جنگ اوکراین، خواستار افزایش آمادگی نظامی ارتش‌های خود شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیورن آریلد گرام، وزیر دفاع نروژ خواستار آمادگی برای درگیری نظامی احتمالی با روسیه پس از جنگ در اوکراین شد.

براساس گزارش النشره، وزیر دفاع نروژ گفت: نروژ و نیرو‌های دفاعی باید برای درگیری احتمالی آماده شوند. کشور باید بتواند به موقع و همراه با متحدان واکنش نشان دهد.

به ادعای گرام، روسیه ظاهراً در تلاش است تا نسبت به فنلاند و سوئد به دلیل پیوستن به ناتو اقدامات تلافی جویانه‌ای نشان دهد. او تاکید کرد: ما باید آماده باشیم که روسیه نیرو‌های خود را در پاسخ به پیوستن فنلاند و سوئد به ائتلاف مستقر کند.

ترولز لوند پولسن، وزیر دفاع دانمارک پیشتر گفته بود که روسیه می‌تواند طی سه تا پنج سال آینده به کشور‌های ناتو حمله کند. به گفته او، پتانسیل نظامی روسیه در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و دانمارک باید سرمایه گذاری‌های نظامی خود را برای پیش بینی چنین تحولی سرعت بخشد.

پیش از این دمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه و رئیس جمهور پیشین این کشور رویارویی احتمالی میان روسیه و سازمان ناتو را جنگ آخرالزمانی دانست.

مسکو دارنده بیشترین کلاهک هسته‌ای در جهان است و براساس دکترین هسته‌ای این کشور، حمله به خاک روسیه اجازه استفاده از بمب هسته‌ای را به رئیس جمهور این کشور می‌دهد. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار