سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

نروژ: باید برای جنگ با روسیه آماده شویم

نروژ: باید برای جنگ با روسیه آماده شویم کشور‌های اروپای شمالی با اعلام نگرانی از درگیری با روسیه پس از جنگ اوکراین، خواستار افزایش آمادگی نظامی ارتش‌های خود شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیورن آریلد گرام، وزیر دفاع نروژ خواستار آمادگی برای درگیری نظامی احتمالی با روسیه پس از جنگ در اوکراین شد.

براساس گزارش النشره، وزیر دفاع نروژ گفت: نروژ و نیرو‌های دفاعی باید برای درگیری احتمالی آماده شوند. کشور باید بتواند به موقع و همراه با متحدان واکنش نشان دهد.

به ادعای گرام، روسیه ظاهراً در تلاش است تا نسبت به فنلاند و سوئد به دلیل پیوستن به ناتو اقدامات تلافی جویانه‌ای نشان دهد. او تاکید کرد: ما باید آماده باشیم که روسیه نیرو‌های خود را در پاسخ به پیوستن فنلاند و سوئد به ائتلاف مستقر کند.

ترولز لوند پولسن، وزیر دفاع دانمارک پیشتر گفته بود که روسیه می‌تواند طی سه تا پنج سال آینده به کشور‌های ناتو حمله کند. به گفته او، پتانسیل نظامی روسیه در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و دانمارک باید سرمایه گذاری‌های نظامی خود را برای پیش بینی چنین تحولی سرعت بخشد.

پیش از این دمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه و رئیس جمهور پیشین این کشور رویارویی احتمالی میان روسیه و سازمان ناتو را جنگ آخرالزمانی دانست.

مسکو دارنده بیشترین کلاهک هسته‌ای در جهان است و براساس دکترین هسته‌ای این کشور، حمله به خاک روسیه اجازه استفاده از بمب هسته‌ای را به رئیس جمهور این کشور می‌دهد. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار