عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

نروژ: باید برای جنگ با روسیه آماده شویم

نروژ: باید برای جنگ با روسیه آماده شویم کشور‌های اروپای شمالی با اعلام نگرانی از درگیری با روسیه پس از جنگ اوکراین، خواستار افزایش آمادگی نظامی ارتش‌های خود شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیورن آریلد گرام، وزیر دفاع نروژ خواستار آمادگی برای درگیری نظامی احتمالی با روسیه پس از جنگ در اوکراین شد.

براساس گزارش النشره، وزیر دفاع نروژ گفت: نروژ و نیرو‌های دفاعی باید برای درگیری احتمالی آماده شوند. کشور باید بتواند به موقع و همراه با متحدان واکنش نشان دهد.

به ادعای گرام، روسیه ظاهراً در تلاش است تا نسبت به فنلاند و سوئد به دلیل پیوستن به ناتو اقدامات تلافی جویانه‌ای نشان دهد. او تاکید کرد: ما باید آماده باشیم که روسیه نیرو‌های خود را در پاسخ به پیوستن فنلاند و سوئد به ائتلاف مستقر کند.

ترولز لوند پولسن، وزیر دفاع دانمارک پیشتر گفته بود که روسیه می‌تواند طی سه تا پنج سال آینده به کشور‌های ناتو حمله کند. به گفته او، پتانسیل نظامی روسیه در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و دانمارک باید سرمایه گذاری‌های نظامی خود را برای پیش بینی چنین تحولی سرعت بخشد.

پیش از این دمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه و رئیس جمهور پیشین این کشور رویارویی احتمالی میان روسیه و سازمان ناتو را جنگ آخرالزمانی دانست.

مسکو دارنده بیشترین کلاهک هسته‌ای در جهان است و براساس دکترین هسته‌ای این کشور، حمله به خاک روسیه اجازه استفاده از بمب هسته‌ای را به رئیس جمهور این کشور می‌دهد. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار